• isi_ọkọlọtọ_01

Onye njikwa ahịa nke Chemdo gara nzukọ na Hangzhou!

Longzhong 2022 Plastics Industry Development Summit Forum mere nke ọma na Hangzhou na August 18-19, 2022. Longzhong bụ ihe dị mkpa na-eweta ozi ndị ọzọ na ụlọ ọrụ plastik.Dịka onye otu Longzhong na ụlọ ọrụ ụlọ ọrụ, a na-asọpụrụ anyị ka a kpọọ anyị isonye na ogbako a.
Nzukọ a kpokọtara ọtụtụ ndị ama ama ụlọ ọrụ sitere na ụlọ ọrụ dị elu na nke mgbada.Ọnọdụ ugbu a na mgbanwe nke ọnọdụ akụ na ụba mba ụwa, atụmanya mmepe nke mgbasawanye ngwa ngwa nke ikike mmepụta ụlọ polyolefin, ihe isi ike na ohere ndị na-eche ihu na mbupụ nke polyolefin plastik, ntinye na ntụziaka mmepe nke ihe plastik maka ngwa ụlọ na ike ọhụrụ. A tụlere ụgbọ ala n'okpuru ihe achọrọ nke obere carbon na mmepe ndụ ndụ na gburugburu ebe obibi., yana ngwa na mmepe nke ihe nkiri plastik biodegradable, wdg.
Site na itinye aka na ogbako a, Chemdo enwetawo nghọta karịa mmepe nke ụlọ ọrụ na nke elu na ala nke ụlọ ọrụ.Comed ga-aga n'ihu na-akwalite mbupụ nke akụrụngwa polyolefin ụlọ ọzọ ma na-enye aka na mmepe nke ụlọ ọrụ polyolefin nke China.


Oge nzipu: Ọgọst-22-2022